Categories
Uncategorized

Lahjaideoita juoksijoille – parhaat vinkit!

Onko sinun elämäsi tärkeät ihmiset himojuoksijoita? Tässä blogitekstissä haluan jakaa parhaimpia lahjaideoita juoksijoille, sillä monet tavalliset ihmiset eivät osaa ostaa oikeanlaisia lahjoja heille.

Usein harjoittelevilla juoksijoilla on usein kaikki paikat lukossa, joten esimerkiksi lahjakortti hierojalle voisi olla fantastinen lahja heille. Sarjakortti olisi vielä tätäkin parempi vaihtoehto. Suosittelisin kuitenkin lahjakorttia urheiluhierontaa varten urheilijalle, mutta mikäli lahjottava käy jossain tietyssä paikassa hierottavana, voit lahjakortin ostaa myös suoraan sinne. Jos elämäsi juoksijalla on kuitenkin jo entuudestaan lahjakortteja tai jonkinlainen sarjakortti hierontoja varten, voit hankkia myös omatoimista hierontaa varten kaikenlaisia laitteita. Näistä itse tykkään eniten kipukoukusta ja pilates rullasta. Kaikenlaiset terveys- ja urheilulaiteet sekä tuotteetotan ainakin itse mielelläni vastaan, mutta kannattaa miettiä tovi mitä esimerkiksi anoppisi ajattelisi siinä vaiheessa, kun hänen paketistaan paljastuisi hevosvoide.

Kotijumppalaitteista itse käytän muun muassa jatkuvasti esimerkiksi jumppamattoa, käsipainoja, kahvakuulaa ja jumppapalloa. Olen myös haaveillut voimistelurenkaiden ja puolapuiden hankkimisen ja olen vartma, että niistä, olisi iloa koko perheelleni. TRX-nartsatkin voisivat olla todella mukavat eikä perinteistä hyppynaruakaan kannata unohtaa. Sykemittari on monissa lajeissa etu, ja usein lahjottavasi löytää sille käyttöä. Juoksumaton saajan tulee kuitenkin olla jo tosi intohimoinen juoksija tai vehkeestä tulee äkkiä kallis pyykkiteline. Jos lahjottavalla on jo olohuone urheilulaitteita täynnä, voisi kiva kori tai vastaava säilytysratkaisu olla niille hyödyllinen.

(Jos urheilijalta löytyy jo kaikki terveyslaitteet, kannattaa keksiä luovempi lahjaidea)

Mutta voi olla, että juoksija ystävältä tai puolisoltasi löytyy jo kaikki tarpeelliset terveyslaitteet. Tässä tapauksessa voit ostaa esimerkiksi juoksija teemaisia tekstitauluja tai kahvikuppeja elämäsi juoksijalle. Julistekauppa käy tänä päivänä todella kuumana ja monet sisustusjulisteiden myyjät tarjoavat myös juoksija aiheisia tauluja valikoimissaan. Juoksija juliste olisi taatusti ainutlaatuinen lahja elämäsi juoksijalle ja varmasti ilahduttaisi häntä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *