Categories
Uncategorized

Sisustaminen pienelle urheilijalle – Näin teet makuuhuoneesta mieluisan urheilijalle!

Kun puhumme pienien poikien makuuhuoneista, mieleemme tulee joko hahmoteemoja, autoja, musiikkiteemoja, meri-, matka- tai urheiluteemoja. Mutta vaikka pojille onkin olemassa rajoitetusti makuuhuoneteemoja, on näistä teemoista olemassa jopa tuhansia eri variaatioita. Yksi kuuluisimmista teemoista pojille ovat eittämättä urheiluhuoneet, jotka voidaan koristaa muun muassa palloilla, suosikkiurheilujoukkueiden julisteilla ja muilla. Sopivia urheiluteemaisia julisteita poikien makuuhuoneille voit löytää helposti hakemalla ’tekstitaulut online’ Googlessa.

Tässä blogitekstissä haluan jakaa joitain vinkkejä urheilullisten poikien makuuhuoneiden sisustamiselle. Toivon, että tulet löytämään sisustusideoita oman poikasi makuuhuoneen suunnittelemiselle.

Neutraali pohja

Poikien makuuhuoneiden sisustamisessa hyvä lähtökohta on neutraali pohja, joka toimii itse asiassa sekä poikien, että tyttöjen huoneissa. Kun huoneen raamit ovat rauhalliset, ei lelu kaaoskaan tee tunnelmasta tarpeettoman levotonta. Vaalea pohja on myös paljon ajattomampi, jos perheessä ei esimerkiksi haluta tapetoida lasten huoneita uudestaan joka vuosi uusien hittihahmojen mukaan. Vaihtuvia villityksiä ja iänmukaisia kiinnostuksenkohteita voi sitten tuoda huoneeseen irtoelementteinä esimerkiksi sijoittamalla lasten huoneiseen erilaisia julisteita tai koristetauluja

Henkilökohtaisesti tykkään siitä, että lastenhuone näyttää heti ovensuusta lastenhuoneelta, söpöltä ja hauskalta. Asukasta ei kuitenkaan tarvitse tarpeettoman paljon alleviivata eikä lapsenomaisuutta mauttomasti korostaa liika. Söpöt ja hauskat elementit tulevat paljon paremmin esille, kun niitä on käytetty harkitusti, eikä jokaisessa lakanassa, verhossa ja valaisimessa.

Sisustusesineet poikien huoneisiin

Poikien huoneisiin saa luotua helposti poikamaista tunnelmaa asettamalla esimerkiksi erilaisia urheiluvälineitä roikkumaan seinistä. Voit sijoittaa esimerkiksi jääkiekkomailan poikasi huoneen seinälle tai vaihtoehtoisesti myös kehystää urheiluteemaisia julisteita seinille. Voit myös ihastuttavasti laittaa esimerkiksi koripallon esille muoviseen vitriiniin. Sisustamisessa kannattaa kuitenkin kysyä ihan ensiksi millaisen huoneen poikasi itse haluaa, koska hänhän tulee viettämään tilassa eniten aikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *