Categories
Uncategorized

Kotitreeni kunniaan

Monet käyvät kuntosalilla tai ryhmä salilla treenaamassa ja käyttävät näihin aktiviteetteihin pienen omaisuuden vuodessa. Jos et ole kiinnostunut laittamaan rahaa erilaisiin saleihin tai ryhmiin, voit pienellä panostuksella tehdä kotiin täysin vastaavan salin, ja mikä parasta, ei kotonakaan tarvitse hiljaisuudessa harjoitella. Miten luot itsellesi toimivan kotisalin, joka menee tarvittaessa kaappiin piiloon.
Aloita kotisalin valmistaminen hankkimalla perusvälineitä kotiin. Tarvitset yleensä kaksi eri painoista käsipainoparia. Lisäksi voit hankkia kuminauhoja, muutaman jumppamaton sekä askel laudan.Askellautoja kannatta myös hankki muutama. Lisäksi on hyvä hankkia jonkinlainen teline, jossa säilyttää kaikki varusteet ja siirtää ne helposti varastoon turvaan, kun ei ole aika jumpata. Kesällä oma sali kannattaa siirtää pihalle ja hyödyntää raitis ulkoilma. Talvella taas on hyvä keksiä kodista, joku hyvä tila, jonka voi helposti raivata saliksi aina muutaman kerran viikossa tai vaikka päivittäin.
Kun välineet ja paikka on valmiina, voit alkaa rakentamaan omaa treeniohjelmaa. Jos et ole suunnittelevaa laatua, voit pysyä pelkästään siinä, että varaat tietyn ajan viikosta milloin treenaat. Kaikki treenit löytyvät nykyisin kätevästi verkosta. suoratoistopalvelut tarjoavat ilmaista katseltavaa. Valitset vain oman haluamasi jumpan ja alat tekemään sitä. Voit myös tehdä omasta kodistasi kerhon ystävillesi, joten aina ei edes tarvitse treenata pelkästään television kanssa. Kesäisin voit siirtää treenit ulos ja järjestää liikuntaa naapureille ja tutuille suuremmalla alueella.

Tällainen harjoittelu on hauskaa ja todella sosiaalista.Jos olet luonteeltasi yrittäjä voit muuttaa harrastuksen työksi. Varaa vaikka kokoustilat Helsinki tai muusta kaupungista ja järjestä oma jumppasali konsultaatio, jossa kerrot muille kiinnostuneille, miten rakentaa omat kuntosalit valmiiksi helposti. Mikään ei ole mahdotonta mutta tärkeintä on pitää itsestään hyvää huolta pysyä kunnossa. Tee se siis yksin tai ystäviesi kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *