Lähde lomalle kaupunkijuoksemaan

Lähde lomalle kaupunkijuoksemaan

Juokseminen on rakas laji ja sitä mieluusti haluaa tehdä lomallakin. Onneksi mahdollisuudet juoksemiseen ovat lähes rajattomat ja voitkin harrastaa juoksemista lähestulkoon missä tahansa. Juokseminen uudessa ympäristössä on virkistävää ja antaa paljon paljon uutta iloa ja motivaatiota. 

Uusien reittien juokseminen myös kehittää reaktiokykyä ja antaa tuntumaa erilaisten materiaalien päällä juoksemista. Kaupunkioloissa juokseminen on myös haasteellista ja tämän takia voitkin kehittyä eri tavalla paremmaksi juoksijaksi, kuin pelkästään maantiellä juoksemalla. 

Valitse hotelli tarkkaan

Hotellia valitessa kannattaa ottaa huomioon juoksemismahdollisuudet hotellin ympäristössä. Onneksi on helppo löytää juoksijalle sopiva hotelli Helsinki reissunsa ajaksi. Kun pääset heti hotellin ulkopuolelta helposti lähtemään juoksemaan, eikä tarvitse matkustaa erikseen minnekään, voit helposti jatkaa rakkaan harrastuksesi parissa ja vaikka käydä välillä pitämässä taukoa kesken harjoittelun. 

Kun hotelli antaa mahdollisuuden juoksemiseen, saat myös harrastettua muutakin reissusi aikana. Esimerkiksi käytyä hotellin kuntosalilla tai vaikka rentouttavassa hieronnassa, jotta lihaksesi palautuvat paremmin juoksemisesta ja pääset pian uudestaan täydellä teholla harjoittelemaan. 

Huomioi kulkeminen

Muista myös huomioida kulkeminen sekä hotellille, että sieltä muualle. Onko tarkoituksenasi käydä tietyissä paikoissa ja millä kulkuneuvolla aiot matkustaa paikan päälle? Sijainti kannattaa siis ottaa huomioon. Jos aiot kulkea paikan päälle omalla autolla, huomioi parkkipaikat ja niiden mahdolliset rajoitukset auton pitämisessä, sekä esimerkiksi etäisyys hotellille. 

Julkinen liikenne toimii hyvin suurimmissa kaupungeissa ja mahdollisuuksien mukaan voitkin hyödyntää sitä kulkemiseen. Näin sinun ei tarvitse stressata ja huolehtia ajamisesta tai autosta ja voit nauttia pelkästään juoksemisesta ja rentoutumisesta. Juokseminen tuo tottakai mielihyvää, mutta hotellin sänkyyn rennosti nukahtaminen on loistava rentoutumiskeino niin juoksemisen, kuin esimerkiksi shoppailupäivän päätteeksi ja siitä kannattaa nauttia täysin siemauksin!