Miten voit suunnitella reittisi etukäteen juoksulenkille?

Miten voit suunnitella reittisi etukäteen juoksulenkille?

Erilaiset mobiiliapplikaatiot kuntoilutarkoituksiin ovat lisääntyneet valtavasti viime vuosina. Juoksemiseen Nike Running on suosituin juoksusovellus. Tämä tyylikäs mobiiliapplikaatio seuraa sekä aikaasi ja matkaasi eikä se rasita sinua ärsyttävillä mainoksilla! Ilmaisessa apissa on paljon ominaisuuksia, jotka muissa vastaavissa applikaatioissa ovat maksullisia. Ennen sovelluksen käynnistämistä valitset vain haluatko juosta aikaa tai matkaa ja lataat reitin. Esimerkiksi Helsinki kartta tulee sovellukseen näkyviin, jos laadit juoksureittiäsi Helsingissä.

Käyttöönotto:

Valitse juoksetko matkaa tai aikaa tai, jos yrität rikkoa henkilökohtaisen ennätyksesi.

Muut ominaisuudet:

Sovelluksella voi soittaa musiikkia puhelimesi kirjastosta. Valitsemasi treenibiisi lähtee soimaan painettuasi napista. Applen käyttäjät voivat kuunnella Spotifyita ja luoda omia soittolistojaan omien toiveidensa mukaan, jopa halutessaan siten, että soitettavat kappaleet sopivat tempoiltaan juoksuvauhtiin. Musiikki loppuu liikkeen lakatessa. Puheääni kertoo tilannepäivityksen kilometreittäin (aika/matka/vauhti) ja on vapaasti ohjelmoitavissa. Matkaa juostessa ääni ilmoittaa milloin ollaan puolessa välissä ja kun viimeinen kilometri alkaa. Hauskana lisänä sovelluksesta kuuluu kannustushuutoja joka kerta kun joku tykkää kulloisestakin juoksusta Facebookissa.

Lenkin loputtua:

Merkitse muistiin mielialasi, juoksualusta ja juoksukengät. Liitä karttakuva ja sovellus näyttää reitin ja missä kohtaa juoksit nopeimmin ja hitaimmin.

Yhteisö:

Sovellus näyttää kavereidesi juoksemat kilometrit ja vertaa niitä omiisi. Mahdollisuus luoda omia haasteita kavereiden kesken – kuka juoksee ensin 200 kilometriä täyteen kesän aikana?

Valitettavaa:

Sovellus ei anna etsiä uusia reittejä tai analysoida yksityiskohtaisia tilastoja.